Grand Café deSingel

Op de internationaal gerenommeerde kunstencampus huist het Grand Café deSingel sinds oktober 2010 in de nieuwe vleugel van het gebouw. Architect Stéphane Beel tekende de plannen voor de uitbouw van 12.000m2.

Voor de liefhebbers van dans, muziek, architectuur en theater is het grand café een hotspot. Maar zeker niet alleen de bezoekers en artiesten van de campus hebben de weg naar het grand café gevonden. Het kliënteel is zeer divers. Van zakenman, politicus, particulier tot cultuurfanaat, allen hebben ze wel een reden om in het grand café hun eigen unieke ervaring te beleven. Ze laten zich inspireren door de lichtinval in deze transparante ruimte en ondervinden dat het uitzicht ons handelsmerk is.

Het grand café is ook de ideale uitvalsbasis om naar het dichtbij gelegen Middelheim, den Brandt of Nachtegalenpark te trekken.

Grand Café deSingel - RestaurantNaast al deze fantastische aspecten is het natuurlijk onze prioriteit om op elk moment van de dag de gepaste maaltijd te verschaffen, of die nu snel moet gaan of uitgebreid en gastronomisch mag zijn. De originele, rijk gevulde sandwiches of warme snacks in het brasseriegedeelte zijn ideaal voor of na een vertoning.

Reserveren kan in het restaurantgedeelte voor de meer uitgebreide kaart.

De menukaart wijzigt twee maal per jaar. Een ruim aanbod aan suggesties zorgt steeds voor de nodige afwisseling met seizoensproducten. Vegetarische klanten worden nooit over het hoofd gezien. Zij vinden steeds een mooi, vers aanbod met aandacht voor kwalitatieve, gezonde en natuurlijke ingrediënten. Ook van het ontbijt is er een vegetarische variant: het "natuur" ontbijt, lekker en gezond!

Grand Café deSingel
Jan Van Rijswijcklaan 155
2018 Antwerpen