Menukaart

De menukaart omvat een aantal klassiekers. Snacks vindt u ter plaatse in de brasseriekaart. Verder wordt de kaart aangevuld met seizoensuggesties.

Download de menu in PDF

healthy and delicious

Superfood salade: quinoa maki rolls, avocado, broccoli, gezouten amandelen, geroosterde pompoenpitten, hennepzaad, granaatappel 17,50
Carpaccio van vijg, gekruimelde feta, pijnboompitten, olijfolie, basilicum, rucola, vintage balsamicovinaigrette 15,50
Courgette/halloumi patties, fris slaatje met quinoa, dip van zure room en limoen 14,90

starters

Gemarineerde en gerookte makreel, slaatje van venkel, dille, radijs, komkommer, avocado, citroentijmolie 15,50
Vitello tonnato 16,50
Krokant gebakken kalfszwezerik, gekarameliseerd witloof, sausje van ganzenlever 19,90
Huisgemaakte kroketjes van parmezaan 9,50 / 14,00
Huisgemaakte garnaalkroketten 10,50 / 16,00

salads

Thai beef, Oosters slaatje met soja, paprika, edamame, mango, geroosterde pinda’s, koriander 15,20 / 22,80
Huisgemaakte falafel tots, gemengde sla met gegrilde sweetbite paprika, gemarineerde kikkererwten, fijne groene boontjes, taboulé, houmous, Ras el Hanout/curryvinaigrette 13,50 / 19,50
Tomaat & garnaal: carpaccio van “coeur de boeuf”,tomatenvariëteiten, Oostendse grijze garnalen, slahart, peterselie-olie en cocktailsaus 18,50 / 26,50
Tandoori kipreepjes, krokante sla, appel, komkommer, geroosterde sesam, pittige dressing van yoghurt en gember 14,50 / 20,50

fresh pasta e basta!

Speltravioli met ratatouille, tapenade van aubergine en zwarte olijf, crème van gele courgette, lauwwarme tomatenvinaigrette 19,00
Open lasagne met seizoensgroenten, saus van basilicum 19,90

main courses

Filet mignon Belgisch witblauw, gemengd slaatje - groene peperroom / béarnaise / kruidenboter 25,00
Filet van 100% Duroc varken met pistachecrumble, jonge groentjes, oven geroosterde aardappeltjes 26,80
Mager stoofvlees bereid met bruine Leffe, witloofsla 19,50
Steak tartaar (Belgisch wit/blauw), gemengd slaatje 20,50
Gebakken zalmfilet met kruidenkorst, groene groentjes, olijfoliepuree met kappers 24,00

sweets

Brownie & Blondie: chocolade & hazelnoot brownie, karamel & abrikoos blondie, gezouten karamel, vanille-ijs 9,50
Blueberry cheesecake: cheesecake met witte chocolade en blauwe bosbessen 9,50
Fresh melon & strawberry: tartaar van meloen, aardbei, krokante selder, gember, pepermunt 9,50
Crème brûlée 9,00
Dessert “deSingel”: Brownie, tartaar meloen & aardbei, crème brûlée 10,00
Grand Café deSingel
Jan Van Rijswijcklaan 155
2018 Antwerpen