Menukaart

De menukaart omvat een aantal klassiekers. Snacks vindt u ter plaatse in de brasseriekaart. Verder wordt de kaart aangevuld met seizoensuggesties.

Download de menu in PDF

voorgerechten

Seizoensoepje met verfijnde garnituur 8,80
Krokant gebakken kalfszwezerik, gekarameliseerd witloof, sausje van ganzenlever 19,90
Inktvispasta met gebakken Sint-Jakobsvrucht, sjalot, sausje van garnalen 18,50
Risotto met morieljes en notencrunch 16,50
Dicht geschroeide kalfscarpaccio, truffelmayonaise, ganzenleversnippers 17,00
Huisgemaakte kroketjes van brie en parmezaan, gestoofde notensla, crème van parmezaan, crumble van hazelnoot 9,50 / 14,00
Huisgemaakte garnaalkroketten, gefruite peterselie, cocktailsaus, grijze garnalen 10,50 / 16,00

salades

Salade Niçoise: kort gegrilde tonijn, tomaat, fijne groene boontjes, aardappeltjes in de schil 16,50 / 24,50
Romeinse sla met tandoori kip, mango/radijs salsa, kruidencroutons, yoghurt/komijndressing 14,00 / 22,00
Krokant gebakken schartongfilets, fris slaatje met verse kruiden, avocado, zoetzure komkommer en tartaarsaus 15,00 / 22,50
Rundstagliata, rucola, tomaat, parmezaan, reductie van balsamico 15,50 / 23,00
Gemengde salade met huisgemaakte falafel, gegrilde sweet bite paprika, gemarineerde kikkererwten, fijne groene boontjes, taboulé, houmous, Ras el Hanout/curryvinaigrette 13,00 / 19,00
Superfood salade: black & white quinoa, avocado, broccoli, alfalfa, gezouten amandelen, geroosterde pompoenpitten, hennepzaad, emulsie van granaatappel, zadencracker 14,50 / 22,30

hoofdgerechten

Filet mignon Belgisch witblauw, gemengd slaatje - groene peperroom / béarnaise / kruidenboter 25,00
Steak tartaar (Belgisch wit/blauw), gemengd slaatje 20,50
Mager stoofvlees bereid met bruine Leffe, witloofsla 19,50
Gebakken konijnenfilet, stoofpotje van de bil met Westmalle, spekjes en pruimen, knolseldercrème, chips van schorseneer 23,50
Gewokte noedels met sugar snaps, wortel, sojascheuten, paprika 18,90
Met gebakken scampi + 7,50
Met gemarineerde kippenreepjes en sesam + 4,00
Speltravioli met butternut pompoen, crème van geitenkaas, geroosterde pompoenpitten 22,00
Gebakken zalmfilet met kruidenkorst, groene groentjes, olijfoliepuree met kappers 24,00
Op vel gebakken kabeljauwfilet, gesauteerde brunoise van wintergroenten, Dijonaise, kasteelaardappeltjes 28,00
Paling in ‘t groen 27,00

desserts

5’ Chocolade mousse, slagroom, brownie, hazelnootcrumble 9,50
5‘ Panna cotta met kamille en granaatappel 9,50
5‘ Klassieke crème brûlée 9,50
(Mini) dame blanche 6,50 / 9,00
Citroentaartje met bosvruchten 10,00
Dessert “deSingel”: chocolade mousse, crème brûlée, citroentaartje 10,00
Grand Café deSingel
Jan Van Rijswijcklaan 155
2018 Antwerpen