Menukaart

De menukaart omvat een aantal klassiekers. Snacks vindt u ter plaatse in de brasseriekaart. Verder wordt de kaart aangevuld met seizoensuggesties.

Download de menu in PDF

starters

Seizoensoepje met verfijnde garnituur 8,80
Toast met gebakken champignons, hazelnootcrunch 15,20
Rundscarpaccio, parmezaan, rucola, geroosterde pijnboompitten 14,90
Tataki van zalm, slaatje van komkommer, koolrabi, edamame en rode chili, muntchutney 16,50
Krokant gebakken kalfszwezerik, gekarameliseerd witloof, sausje van ganzenlever 19,50
Huisgemaakte kroketjes van parmezaan 9,50 / 14,00
Artisanale garnaalkroketten 10,50 / 16,00

salads

Thai beef, Oosters slaatje met soja, paprika, edamame, mango, geroosterde pinda’s, koriander 15,50 / 23,00
Salade met geroosterde pompoen, linzen, gekruimelde feta, pompoenpitten 13,00 / 18,00
Slaatje witloof en jonge spinazie, kort gebakken zalmfilet, gebakken peertjes, geroosterde cashewnoten, mieriksworteldressing 15,20 / 22,90
Krokant gebakken schartongfilets, fris slaatje met verse kruiden, avocado, zoetzure komkommer en tartaarsaus 15,80 / 23,80
Huisgemaakte falafel tots, gemengde sla met gegrilde sweetbite paprika, gemarineerde kikkererwten, fijne groene boontjes, quinoa, houmous, Ras el Hanout/curryvinaigrette 13,50 / 19,50

main courses

Runds filet mignon, gemengd slaatje - groene peperroom / béarnaise / archiduc 25,00
Rundsstoofvlees bereid met bruine Leffe, witloofsla 19,50
Steak tartaar, gemengd slaatje 20,50
Konijn met pruimen, spek, pompoenkroketjes 23,00
Gebakken maïskipfilet en traag gegaard boutje - Groene peperroom / archiduc 22,50
Op vel gebakken kabeljauwfilet, geroosterde wortelen, brunoise van rode biet, gebrande mosterd, aardappelpuree, beurre blanc 26,00
Sliptongetjes meunière (2 stuks), aardappelpuree of frietjes 24,50
Linguine met tijgergarnalen, verse kruiden, look, brunoise van paprika en tomaat 23,00
Dahl van rode linzen, koolslaatje, naanbrood, yoghurt 17,20
Butternut-speltravioli, geroosterde pompoen, parmezaan, pitten en zaden 21,00

sweets

(Mini) dame blanche 6,80 / 9,50
Chocoladetaart, framboos, geroosterde hazelnoot 9,50
Crumble van bosvruchten, yoghurtijs 9,50
Cheesy pear met crunch van speculoos 9,50
Tarte Tatin geflambeerd met Calvados, vanille Bourbon ijs 11,00
Dessert “deSingel”: Crumble van bosvruchten - chocoladetaart - cheese-pear-cake 10,00
Grand Café deSingel
Jan Van Rijswijcklaan 155
2018 Antwerpen