Menukaart

De menukaart omvat een aantal klassiekers. Snacks vindt u ter plaatse in de brasseriekaart. Verder wordt de kaart aangevuld met seizoensuggesties.

Download de menu in PDF

starters

Seizoensoepje met verfijnde garnituur 8,80
Truffelrisotto met mix van champignons, hazelnoot en chips van schorseneer 16,50
Rundscarpaccio, parmezaan, geroosterde pijnboompitjes, grof zout, zarte peper, rucola 14,90
Tartaar van zalm 'ceviche', zoetzure opgelegde groentjes, crème van avocado, zuurdesemtoast 15,50
Krokant gebakken kalfszwezerik, gekarameliseerd witloof, sausje van ganzenlever 19,90
Huisgemaakte kroketjes van parmezaan 9,50 / 14,00
Huisgemaakte garnaalkroketten 10,50 / 16,00

salads

Thai beef, Oosters slaatje met soja, paprika, edamame, mango, geroosterde pinda’s, koriander 15,50 / 23,00
Gemengde salade met geitenkaas en spek, peertjes, gekarameliseerde pecannoten 13,50 / 19,50
Caesar sla: Romeinse sla, gegrilde filet van maïskip, pesto croutons, ansjovis, parmezaan, Caesardressing 14,50 / 20,50
Krokant gebakken schartongfilets, fris slaatje met verse kruiden, avocado, zoetzure komkommer en tartaarsaus 15,50 / 23,50
Huisgemaakte falafel tots, gemengde sla met gegrilde sweetbite paprika, gemarineerde kikkererwten, fijne groene boontjes, taboulé, houmous, Ras el Hanout/curryvinaigrette 13,50 / 19,50

main courses

Filet mignon Belgisch witblauw, gemengd slaatje - groene peperroom / béarnaise / kruidenboter 25,00
Parelhoenfilet, spruitjespuree, gebakken champignons, Fine Champagne saus 23,90
Rundsstoofvlees bereid met bruine Leffe, witloofsla 19,50
Steak tartaar (Belgisch wit/blauw), gemengd slaatje 20,50
Gebakken kabeljauwfilet, julienne van prei, geklaarde boter met kappertjes en garnaaltjes, aardappelpuree 24,50
Op vel gebakken zeebaarsfilet, geroosterde wintergroentjes, pommes fondantes 26,50
Tagliatelle met zalm, erwtjes, gebakken pancetta, dilleroomsausje 22,00
Speltravioli met butternut, geroosterde pompoenpitten, parmezaan 21,00
Trofie al pesto 17,00

sweets

(Mini) dame blanche 6,50 / 9,00
Cheesecake met speculoos 9,50
Chocolademousse 9,50
Tiramisu 9,50
Tarte Tatin geflambeerd met Calvados, vanille Bourbon ijs 11,00
Dessert “deSingel”: Tiramisu, cheesecake, chocolademousse 10,00
Grand Café deSingel
Jan Van Rijswijcklaan 155
2018 Antwerpen